Adana Huzurevi Ziyaretimiz

3 Aralık, 2016 tarihinde, Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri olarak okulumuz Fen Bilimleri Bölümü’nün rehberliğinde, Adana Huzurevi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik.

Bu ziyaretimizin amacı; yaşlılarımızı ziyaret edip onların yanlarında olmak ve onlarla güzel bir zaman geçirmekti. Ziyaretimiz sırasında, büyüklerimizin yaşamış olduğu hayat tecrübeleriyle hem eğlenceli hem de deneyimlenmiş öğretici bir süreçten geçip birçok hayat öyküsü dinleyerek hayatı tanıma fırsatı da elde ettik. Ziyaret ettiğimiz yaşlı insanların sohbetleri oldukça içten, kendileri de cana yakın ve bizlere karşı övgü doluydular. Her fırsatta biz gençlere olan inançlarını ve umutlarını dile getirdiler. Bizler de ziyarete katılan İnci Ovat, Deniz Hakgüden, Selin Seçen, Venüs Şahin, Berk Deniz Yıldıztaş, Nadir Tolga Mayaoğlu ve Fuat Erten olarak, onlara umut dolu sözler verdik ve bir dahaki buluşmaya kadar vedalaşıp kafamızda sorular ve kalbimizde özel duygularla oradan ayrıldık.