TAC, Mersin’de “Demokrasi Şehitleri”miz İçin Koştu!..

TAC Öğrencileri, 2. Uluslararası Mersin Maratonu’nda “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz” İçin Koştular!..

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl Demokrasi Şehitleri anısına “Mersin’e koş, Mersin’de koş!” sloganıyla düzenlediği 2. Uluslararası Mersin Maratonu’na Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri de büyük bir heyecan ile yer aldılar.

Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, maratonun başlangıç noktası oldu. “5 km.lik Halk Koşusu”, öğrencilerimizin toplumsal duyarlılıklarını sergilemelerinin yanı sıra spor kültürlerinin gelişmesi ve maraton havasını tatmaları açısından iyi bir deneyim kazanmalarını sağladı.

Bu maratonda yer alan tüm TAC öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.