Yoğun talep üzerine son başvuru tarihi 30 Aralık, 2016/Cuma gününe uzatılmıştır.

FRANSIZCA KONFERANSI - Program için lütfen tıklayın

ALMANCA KONFERANSI - Program için lütfen tıklayın

Okulumuzda, ''İkinci Yabancı Dil Bölümü''nün 7 Ocak, 2017/Cumartesi günü düzenleyeceği  "Kültürün Beşiği Avrupa'yla Aynı Dili Konuşmak" konulu konferansa tüm İkinci Yabancı Dil Öğretmenleri davetlidir.

Sayın İlgili,

Bilginin ışığında paylaşmak, paylaştıklarımızı çoğaltmak ve öğrencilerimize yaymak adına TAC’nin eşsiz kampüsünde, Tarsus Amerikan Koleji İkinci Yabancı Dil Bölümü Öğretmenleri tarafından, 07 Ocak, 2017 tarihinde, “Kültürün Beşiği Avrupa’yla Aynı Dili Konuşmak” konulu, İkinci Yabancı Dil Semineri düzenlenecektir.

Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencileri, özellikle Alman / Fransız Dili ve Eğitimi alan, ve mesleğinde kendini geliştirmek isteyen herkesi bu seminere beklemekteyiz.

Bu seminer için son başvuru tarihimiz 23 Aralık, 2016 olup sorularınız ve katılımınız için, en kısa sürede, lütfen TAC İkinci Yabancı Dil Bölüm Başkanı Tuba BAYKAL ile iletişime geçiniz.
 Kayıtlarımız sınırlı olup başvurularınız öncelik sırasına göre değerlendirilecektir. Ayrıca o gün Adana ve Mersin Stadyumlarından okulumuza ücretsiz olarak servislerimiz kalkacaktır. Servis kullanmak isteyen öğretmenlerimizden, bu ayrıntıyı bizlere gönderecekleri maillerinizde bildirmelerini rica ederiz.
 tbaykal@tac.k12.tr
 Cep Tel. No.:  0-507-202 15 59

Program ile ilgili ayrıntılı bilgiler, daha sonra sizlere gönderilecektir.

Saygılarımla,

Tuba BAYKAL