Akran Rehberleri, Hazırlık Sınıfı Öğrencileri ile buluştu

Yatılı öğrenci-veli oryantasyonunda görev alarak yeni öğrencilerimizin Tarsus’a ve TAC’ye uyum sürecine katkı sağlayan, sonrasında hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerimize akademik ve sosyal destek veren 10- 11. Sınıf akran rehberleri, 10 Aralık Cumartesi günü Rehberlik Servisinin desteğiyle düzenledikleri “Hazırlık Öğrencileriyle buluşma” çalışmasında da TAC’li olmanın önemi, takım çalışması ve akran rehberliği üzerine farklı etkinlikler yaptılar.

Tamamı akran rehberleri tarafından hazırlanan yemek ve sonrasında yine akran rehberlerinin yönettiği etkinliklerle birlikte hazırlık sınıfı öğrencilerimiz güzel bir TAC günü yaşama fırsatı elde ettiler.

Sene başından bu yana, yatılı öğrenciler başta olmak üzere alt sınıf öğrencilerine okula uyum konusunda her türlü desteği sağlayan, yardım ettikleri öğrencilerden şefkat ve ilgilerini esirgemeyen, güçlük yaşayan öğrencilerin akademik çalışmalarına katkı sağlayan tüm akran rehberlerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun psikososyal ortamına katkı sağlayan akran rehberliği etkinlikleri yıl içinde farklı zamanlarda devam edecektir.