Fen Bilimleri Bilgi Yarışması Heyecanı

06 Aralık, 2016 tarihinde, dördüncüsünü düzenlediğimiz TAC Fen Bilimleri Bilgi Yarışması, 10. sınıf öğrencilerimizin yarışmacı olarak katılımıyla oldukça coşkulu anlara sahne oldu. Her sınıftan 3'er kişilik 4 grup arasında yapılan yarışma; katılımcıların Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarındaki bilgilerini zamana ve birbirlerine karşı yarışarak sergilemelerine olanak sağladı.

Son anlarına kadar başa baş devam eden yarışmada, kazanan taraf 10-C sınıfının 3 kişilik hırslı ekibi oldu. Nida Görkem Aktaş, Emre Yapııcı ve Emirhan Nasıf, sizleri bir kez daha tebrik ediyoruz. 10-A, 10-B, 10-C ve 10-D sınıfları öğrencilerin de misafir olarak katıldığı yarışmada, seyircilerin de en az yarışmacılar kadar heyecanlı ve coşkulu olduklarını görmek yarışmanın keyfini daha da artırdı.

Bilginin keyifle, heyecanla ve tatlı bir rekabetle sergilendiği böylesine bir atmosferin içinde yer almak için bir sonraki bilgi yarışmasının çabucak gelmesini dilemek düşüyor bizlere de.

Yeni yarışmalar hazırlansın, iyi olan kazansın!