TAC’den Tarsus ZİÇEV’e Anlamlı Ziyaretler

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)’in Tarsus şubesinde eğitim alan öğrencilere yönelik destek çalışmaları, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da okulumuzun Toplum Hizmetleri bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

26 Ekim’de okulumuz Psikolojik Danışmanları Özlem Algan ve Eda Betül Şahin’in yanı sıra Aktivite Koordinatörümüz Gülay Damar’ın da katıldığı tanışma ziyaretinde ZİÇEV yetkilileri, Tarsus Amerikan Koleji öğrencilerinin ZİÇEV için ne tür çalışmalar yürütebileceklerini anlatmış, eğitsel ve sosyal katkı sağlayacak etkinlikler planlanmıştır. Son olarak, ZİÇEV’in ihtiyaç duyduğu eğitsel malzemeler, temizlik malzemeleri de belirlenmiştir.

14 Aralık’ta, Interact Kulübü öğrencilerimiiz ile birlikte okul Başdanışmanımız Andrew Leathwood, Psikolojik Danışmanlarımız Özlem Algan ve Eda Betül Şahin gözetmenliğinde yapılan ziyarette ise ZİÇEV’e malzeme yardımı yapılmış, ayrıca TAC öğrencileri ZİÇEV öğrencileri ile resim etkinliği gerçekleştirerek eğitsel zaman geçirmişlerdir.