Sen Yap İzmir ‘Maker Movement’

İzmir'de Ve Türkiye’nin Tüm İllerinde Gün Yüzüne Çıkmamış Bir Çok Projenin Ve Üreticinin Kendini Göstermeyi Hedeflediği Bir ‘Maker’ Hareketi 29 Ve 30 Nisan Tarihlerinde Gerçekleştirildi. Açılış Konuşmasını Tam Da Okulumuza Yakışır Bir Şekilde Tac Mezunu Enis Yazırlıoğlu’nun Yaptığı Fuarda ‘Genç, Yenilikçi Ve Yaratıcı Beyinlerin Bizleri Bilimde Ve Teknolojide Daha İlerilere Taşıyacağı’ Ana Fikri Üzerinde Yoğunlaşıldı.

Okulumuz Öğrencilerinden 9.Sınıf Öğrencisi Ege Telatar Ve 11ıb Öğrencisi Mehmet Can Erel’in Projeleri İle Katıldığı Fuarda Öğrencilerimiz, Hem Kendi Projelerini Türkiye’nin Çeşitli İllerinden Gelen Katılımcılara Tanıtma İmkanı Buldu, Aynı Zamanda Da Diğer Katılımcıların Ürünlerini İnceleyip Vizyonlarını Genişlettiler.

Öğrencilerimiz, Ülkemizin Önde Gelen Yenilikçi Ve Girişimci Konukların Panellerine Katılıp Kafalarındaki Hep Daha İyiyi Aramaya Yönelik Sorularına Cevaplar Aradılar. Katıldıkları Atölye Çalışmaları İle Bilgi Düzeylerini Ve Becerilerini Geliştirdiler.

Öğrencilerimizi Katılımlarından Ve Özverili Çalışmalarından Dolayı Bütün Tac Ailesi Adına Tebrik Ediyoruz.