Soğuk Havalarda Gönülleri Isıtalım

Birçok çocuğumuz bizler gibi şanslı değiller. Hayatın tanıdığı fırsatlar eşit olmuyor. Bazıları daha küçük yaşlarda tanışıyorlar zorluklarla. Kışla, soğukla, yoksullukla daha büyük mücadele veriyorlar.

Onların bu soğuk havalarda giyecek giysileri yok. Biz de Tarsus Amerikan Koleji ailesi olarak Bursa’da Hasan Hüseyin Daşdemir Ortaokulunda okuyan çocuklarımız için bir kampanya başlattık.

Öğrencilerimiz ‘Soğuk Havalarda Gönülleri Isıtalım’ sloganı ile başlattıkları proje kapsamında çocuklarımıza ayakkabı, atkı, eldiven, bere ve çorap aldılar. Bu projeye sponsor olan bir velimizde ayakkabı desteğinde bulundu. Projemize verdiği destekten dolayı velimize çok teşekkür ediyoruz.

Tarsus Amerikan Koleji olarak, dünyamızın yaşana bilirliği için öğrencilerimizin sorumluluk alması gerektiğine inanıyor ve onları bu bilinçle yetiştiriyoruz. Bu güzel proje için tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.