TAC Öğrencilerinin Geleneksel Onkoloji Ziyareti

24 Aralık, 2016’da, okulumuz Türkçe Bölümü Öğretmenlerimizden Tuba KARABAĞ’ın eşliğinde 8 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen bu yılki Geleneksel Onkoloji Ziyareti, ziyaret edilen ve bu ziyareti gerçekleştirenlerde unutulmayacak izler bıraktı.

“GÜLEN YÜZLER” Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri Adana Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret ederek onları ziyaretleri ve de sevgileri ile sundukları hediyelerle bu çocukların yüzlerini güldürmeyi başardılar. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen bu etkinlik, her geçen yıl öğrencilerimizde daha farklı hisler uyandırmaktadır.

“Amaç, mücadeleye odaklanmakmış; korkuya, yenilgiye değil.” Lösemi hastası çocukların bizlere anlatmak istediği aslında tam olarak buydu. Öğrencilerimiz de bu ziyaretleri ile toplumsal duyarlılığın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sererken kendileri de çok daha iyi anladılar.

Öğrencilerimizin çalışmalarıyla alınan hediyeler burada yatmakta olan tüm çocuklara dağıtıldı ve onların mutlulukları da paylaşıldı. Dünyadaki tüm çocukların yüzlerinin gülmesi dileğiyle!..