Geleceğin Meslekleri ve Bahçeşehir Üniversitesi

19 Aralık, 2016/Pazartesi günü, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Rektör Danışmanı ve Akşam gazetesi yazarı Turgay Polat, 12. sınıf öğrencilerimizle “Geleceğin Meslekleri” konulu konferansı gerçekleştirmiştir. Turgay Polat, değişen dünya ve mesleklerin üniversite ve öğrencilerden neler beklediği konularını ayrıntılı bir şekilde öğrencilerimiz ile paylaşmıştır. Özellikle teknoloji üretme ve patent almanın ekonomileri nasıl etkilediği ve şu an çok güncel olan mesleklerin bile birçoğunun yakın gelecekte nasıl şekil değiştireceği konularına değinmiştir.

Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi’nin yaptığı “Apply Bau” adını verdikleri burs sistemi konusunda öğrencilerimize bilgiler vermiştir. Daha sonra ilgili öğrenciler ile birebir sohbet etme fırsatı elde edilmiştir.

Yoğun bir şekilde sınav hazırlığı olan 12. sınıf öğrencilerimize kariyer ve meslek seçimleri konusunda farklı bakış açısı kazandırması açısından çok faydalı olan bu konferans için Turgay Bey ve Bahçeşehir Üniversitesi yetkililerine tekrar teşekkür ederiz.