Akıllı Tahta ve Smart Learning Eğitim Uygulamaları Çalıştayı

Smart Notebook 16.2 güncellemelerinin ve “Smart Learning Suite” yazılımının sınıfta öğrenci katkısı ve işbirliğini güçlendirmeye yönelik yeni öğrenme paketlerinin tanıtıldığı Akıllı Tahta Eğitimi, 19 Aralık, Pazartesi günü tüm öğretmenlerimizin katıldığı çalıştayla gerçekleştirildi.

Dünyada sayılı eğitim yazılımlarından biri olan “Smart Learning Suite”; ders anlatımı, değerlendirme, öğrenci katkısı ve oyun bazlı öğrenme yazılımlarını tek bir merkezde buluşturan eğitim yazılımıdır.

Smart Notebook, Smart Lab, Smart Response 2 ve Smart Amp; öğrenciler için daha eğlenceli, ilgi çekici, öğrenme deneyimlerini kolaylaştıran, öğrencilerin ihtiyaçlarına gerçek zamanlı yanıt veren ve öğrenme deneyimlerini zenginleştiren Smart Learning Eğitim uygulamalarıdır.