TAC’de Yeni Yıl Kutlaması

DoEIA Programı’ndaki Öğrencilerimizden Örnek Davranış!..

Okulumuz öğrencilerinden Ali Özaltın, Doğu Yurtsever ve Doğa İplik Topluma Faydalı Olma Projesi’nde Tarsus ZİÇEV(Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) himayesindeki öğrencilere okul sonraları ders desteğinde bulundular.

Daha sonar da birlikte çalıştıkları öğrencileri sevindirmek adına onlara hediyeler aldılar ve okulumuzun Öğrenci Salonu’nda 26 Aralık’ta düzenlenen Yeni Yılı Kutlaması Eğlencesinde takdim ettiler.

Mutluluğu paylaşmak adına yaptıkları gönüllülükten dolayı öğrencilerimizi ve DoEIA Program Koordinatörümüz ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Tülay Okan’ı gönülden kutluyoruz.