TAC’li Öğrenci Ve Öğretmenlerden

Kardeş Okullardaki Öğrencilere

Yeni Yıl Etkinliği

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri “Hayaller Gerçek Olsun!..” Projesi kapsamında, Hasan Karamehmet İlkokulu, Kamberhüyüğü İlkokulu ve Tarsus ZİÇEV’deki öğrenciler ve bu öğrencilerin öğretmenleri ile yeni yıl etkinliğinde bir araya geldiler.

“Hayaller Gerçek Olsun!..” sloganıyla oluşturulan etkinlik, TAC’nin ev sahipliğinde, 26 Aralık’ta gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Kardeş Okullarımızdan gelen öğrenci ve öğretmenlerle yeni yılı karşılamak ve samimimi bir gün yaşayıp içten gülümsemeleri yaşamak ve yaşatmak amacıyla buluştular.

Yiyecek ve içecek ikramlarının da yapıldığı kutlama, Noel Baba ve Noel Anne’nin dağıttığı şekerlerle eğlenen öğrenciler, TAC’li ev sahiplerinin kendileri için aldıkları yeni yıl hediyelerine kavuştular. Hep birlikte oyunlar oynayıp eğlenen çocuklar ve öğretmenleri, bu etkinlikten çok mutlu olduklarını belirterek, okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edip hep birlikte fotoğraf çektirip ayrıldılar.

Okulumuz ve özellikle de öğrencilerimiz açısından gerçek hayata dair izlerin yaşandığı bu etkinlikten ayrılan herkesin yüzünde soğuk ve yağışlı bir havaya rağmen sevgi ile sıcacık bir gülümsemenin hakim olması mutluluk vericiydi.