“Bilgi Paylaşıldıkça Değerlenir”

9 Mayıs cumartesi günü Toplum Hizmetleri kapsamında, Sosyal Bilimler Zümresi adına tarih öğretmenimiz  Hasan Turgut gözetmenliğinde, okulumuz öğrencilerinden Rıfat Tuğrul, Ege Telatar, Zeynep Erdoğan, Ali Emir Asmar, Denizhan Kaynak ve Hasan Mert Bucak ile birlikte Tarsus’un Ulaş Köyü’nde bulunan Ulaş ilköğretim okuluna gidildi. Daha önce okulumuz gezici kütüphanesinden kitaplar almış olan öğrenciler okudukları kitapları verip, yeni kitaplar alma heyecanı ile bizleri karşıladılar. Yeni kitaplarını yaz tatili boyunca da okuyabileceklerini duyan öğrenciler daha fazla kitap almak için çaba sarf ettiler ve çok mutlu oldular. Bu durum okul idaresi ve öğretmenleri de memnun etti. Özellikle öğretmenler, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma, derslerine yardımcı olma noktalarında çok yararını gördüklerini ifade edip, teşekkür ettiler. Kitap dağıtımından sonra okul idaresi bizlere köy yapımı sıkma, ayran ikramında bulundu. Daha sonra öğrencilerimizin ilköğretim öğrencileri ile futbol, basketbol oynaması öğrencilerin mutluluğunu daha da artırdı.