TAC Yatılı Öğrencilerimizin Okul Aile Birliğimiz İle Buluşma Yemeği

‘’Anne eli değmiş gibi… ‘’

“İstek sizden yapmak annelerimizden!..”

Okul Aile Birliği’nin 07.12.2016’da yatılı öğrencilerimiz için hazırladığı “Akşam Yemeği Programı” her zaman olduğu gibi tüm öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Böylece, okulumuzun yatılı geleneklerinden birini daha gerçekleştirmenin keyfini hep birlikte yaşamış olduk.

Okul Aile Birliği’nin tüm üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen bu güzel etkinlikteki yemeklerin hepsi öğrencilerin istekleriyle hazırlandı. Birbirinden farklı onlarca yemeğin bir arada olduğu masalar, okul doktorumuzun pek hoşuna gitmese de, öğrencilerimizin yemek yeme aşklarını körükledi. Büyük bir keyifle yemek yiyen öğrencilerimiz, bu yemeklere annelerinin eli değmiş gibi hissettiklerini belirtmekten de kendilerini alıkoyamadılar.

Okul Aile Birliği’ndeki üyelerle konuşarak da aile ortamını yaşamış oldular. Yemeklerin “enfes” olduğunu belirten öğrencilerimiz ve de görevli öğretmenlerimiz, bu etkinliklerin tekrarını büyük bir heyecanla beklediklerini yüzlerindeki gülümseme ve teşekkürleriyle ifade ettiler.