“The Duke of Edinburgh’s International Award” Programı - Gümüş Ödül Töreni

“The Duke of Edinburgh’s International Award” Programının Gümüş Kategorisini başarı ile  tamamlayan öğrencilerimiz, Gümüş Ödül Sertifikalarını alıp rozetlerini taktılar.

Bu yıl, İstanbul Anabilim Eğitim Kurumları’nda gerçekleştirilen “Gümüş Kategorisi Ödül Töreni”, kendi kişisel gelişimlerinin sorumluluğunu alabilmiş, becerilerinin, fiziksel gelişiminin toplumunun önemini kavramış pırıl pırıl beyinleri biraraya getirdi.

TAC’deki Gümüş Kategorisini Program Koordinatörü Tülay Okan’ın gözetiminde başarıyla tamamlayan ve ödüllerini alan öğrencilerimiz; Bercis Naz Özdirek, Mehmet Daş, Cem Güler, Beril Bayık ve Ilgaz Baykal’ı tebrik ediyoruz.

Ödül Töreninde yaptıkları konuşma ve okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için öğrencilerimizden Bercis Naz Özdirek ve Mehmet Daş’ı ayrıca kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.