Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği Okulumuzu Ziyaret Etti..

"Bir sorunun çözümünde yer almayanlar; o sorunun ta kendisi olmaktan öteye gidemezler."

8 Aralık’ta, Mersin’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği üyeleri ve Avrupa Birliği Projesi kapsamında derneğin misafirleri olarak çeşitli ülkelerden gelen bir grup üniversite öğrencisi okulumuzu ziyaret ettiler. Bu ziyaretleri sırasında  öğrencilerimize “Deniz kaplumbağalarının yaşam döngüleri ve özellikle Mersin Kazanlı’daki varlıkları ile derneklerinin aktiviteleri” hakkında etkileyici bir sunum da yaptılar.

Görsel ve işitsel olarak oldukça etkileyici olan bu sunum öğrencilerimizin dünyaya bakış açılarını değiştirme ve zenginlik kazandırma açısından oldukça yararlı olmuştur.

Geleceğe katkı sağlamak açısından yararlı ve örnek bir faaliyet sürdüren, gönüllü çalışmalar gerçekleştiren bu derneğin üyelerini ve projeye katılan herkesi çevreci bir okul olarak bizler de tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.