“Paylaşmak Mutluluktur!..”

Tarsus Amerikan Koleji öğrenci ve öğretmenleri olarak, paylaşmanın en büyük mutluluk olduğunu yüreklerimizde hissederek, her sene gerçekleştirdiğimiz birçok alandaki “Toplum Hizmetleri” çalışmalarımızı bu sene de düzenli olarak devam ettirmenin yanı sıra ilk defa bir uygulama da başlatmış olduk. TAC Mezunlar Derneği Mağazamızın deposunda bulunan geçmiş yıllara ait okul üniformalarını ihtiyaç sahibi öğrencilerle paylaşıyoruz.

Okulumuz Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında; öğrencilerimizle beraber hazırladığımız kıyafetler, CAS Koordinatörümüz Feray Akça, Aktivite  Koordinatörümüz Gülay Damar, IB Koordinatörümüz Hakan Sapmazlı rehberliğinde, 11 ve 12. sınıf IB öğrencilerimizle birlikte Hasan Karamehmet İlkokulu’na yapılan ziyaret ile armağan edilmiştir. Bu ziyaretimiz sırasında öğrencilerimizin ziyaret edilen okulun küçük öğrencileriyle kaynaşmaları ve aralarındaki sıcak ilişki gerçekten görülmeye değerdi.

Çocukların ve öğretmenlerinin mutlulukları mutluluğumuz olmuştur.

Bu ziyaretlere ilerleyen aylarda farlı yerlerdeki okulların ziyaretleri şeklinde devam edilecektir.