TAC’17 Öğrenci Birliği

Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!..

2016-2017 eğitim-öğretim yılının açıldığı ilk günden itibaren Tarsus Amerikan Öğrenci Birliği, demokratik yaşam biçimini yaşamak ve yaşatmak adına, pek çok okul aktivitesini organize etmekte bazılarına da destek olmaktadır.

En yakınımızdan en uzağımıza kadar herkesle bir bütün olmak adına, “Hepimiz biriz!..” felsefesinden yola çıkarak pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer almaktadır. Eylül ve Aralık ayları arasında okulumuz çalışanları ve güvenlik elemanlarımızın ailelerini de kendi ailemizden biri kabul ederek, hazırladıkları Kurban Bayramı ve Yeni Yıl Paketleri ile onların evlerine konuk oldular.

Ekim ayında İzmir Amerikan Koleji’nde gerçekleştirilen "Liderlik Konferansı”na katılarak okulumuzun  “Türkiye için Liderler, Dünya için Liderlik” sloganına uygun olarak yaptıkları aktiviteleri ve sosyal sorumluluk projelerini diğer kardeş okullarımıza anlatma olanağını elde ettiler. Aralık ayında her yıl okulumuzun aktivitelerinin fotoğraflarının yer aldığı 2017 senesine ait takvimi oluşturup, geliri sosyal hizmetlerde kullanılmak üzere, bunların satışını gerçekleştirdiler. Yine Aralık ayında yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği, “Dünya çocukların gülüşüyle güzel, çocuklar hep gülsün!..” diyerek, yeni yıl partisi verip onların hayallerinden birinin gerçekleştirilmesini sağlayarak çocuklarımızın yüzlerini güldürmeyi başardılar.

Sergiledikleri bu duyarlı ve güzel davranışlarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bu çalışmalarının devamını diliyoruz!.. Paylaştıkça çoğalan nice mutluluklara!..