Okulumuz “Kız” ve “Erkek” Tenis Takımlarımızın Başarıları

3 - 7 Ocak tarihlerinde, İzmir UTEM tesislerinde yapılan okullar arası “Tenis Gençler Grup Müsabakaları”nda, Kız ve Erkek takımlarımız oynadıkları tüm maçları kazanarak gruplarında BİRİNCİ olmuşlardır.

Alınan bu güzel sonuçla birlikte, 15-19 Ocak tarihlerinde yine İzmir’de düzenlenecek olan okullar arası Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmışlardır.

Bu turnuvada dereceye giren tüm öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sibel Kanık’ı tebrik eder, takımlarımıza katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.