2017 Kariyer Günümüz

13 Aralık’ta okulumuzda, Geleneksel “Kariyer Günü”müzü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, hedefledikleri mesleklerle ilgili ayrıntıları ve merak ettikleri noktaları TAC Mezunu, her biri alanlarında uzman ve ünlü ağbi ve ablalarına sorup onlardan öğrendiler!..

“Türkiye için liderler, dünya için liderlik” ilkesiyle, 128 yıldır nitelikli bir eğitim veren  okulumuzca düzenlenen Kariyer Günü’nde; öğrencilerimiz, birçok mesleği sektörlerinin uzmanlarından dinleyip onlarla sohbet ortamı elde ederek öğrendiler.

Alanlarında başarılı ve söz sahibi olan Türkiye’nin dört bir yanından gelen mezunlarımız, meslek seçimi ve kariyer planlamasıyla ilgili deneyimlerini öğrenci kardeşleriyle paylaştılar. Tıp dünyasından fotoğraf sanatına, bankacılıktan kamu sektörüne, turizmden inovasyona, tekstilden medyaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren sektör temsilcileri mezunlarımız, kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayıp kardeşlerine kariyer önerilerinde bulundular.

Ayrıca yıllar önce mezun oldukları okulda buluşmanın heyecanını yaşayan mezunlarımız, yeni eklenen SEV binası, yatakhane, kütüphane, oditoryum, spor salonları ve yemekhaneyi gezerek de hem anılarını tazelediler hem de okullarının yenilikleriyle ilgili bilgiler aldılar.

Bu yılki Kariyer Günümüze Katılan Mezunlarımız:

TAC’ 76  Ali Kabaş – Fotoğrafçı/Girişimci

TAC’ 78  Prof. Dr. Oğuz Karamustafalıoğlu - Psikiyatrist

TAC’ 79 Ali Sedat Özberk – Haberleşme ve Elektronik Mühendisi

TAC’ 81 Prof. Dr. Bülent Soyupak – Ürolog/Başhekim

TAC’ 84 Dr. Erdal Çiftçi – Turizmci / (Tıp Mezunu)

TAC’ 86 Prof. Dr. Serdar Toroğlu – Diş Hekimi

TAC’ 91 Ege Erkoçak – Kamu Sektörü -AB BAkanlığı’nda Yönetici

TAC’ 93 Yrd. Doç. Dr. Bülent Çığşar – Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah

TAC’ 93 Ongun Ersun – Vakıfbank Kredi Kartları Pazarlama Müdürü

TAC’ 96 Mert Umut Özkaynak – İnovasyon ve Ürün Müdürü

TAC’ 97 Ozan Oğuz – Cumhuriyet Savcısı