“Değerler” Konulu Veli Etkileşim Toplantısı

Değerler: Bir durumu, kavramı, olguyu iyi-kötü, güzel-çirkin, doğru-yanlış gibi sıfatlarla tanımlamamızı sağlayan, dünyaya baktığımız penceredir. Çoğu zaman biz farkına bile varmadan tüm davranışlarımızı şekillendiren, bizi biz yapan bakış açılarımızdır, değerler. Hızla değişen günümüz yaşantısında toplumun geneli tarafından kabul gören ve benimsenen, aynı zamanda bireysel farklarla şekillenen değerler konusunu ele almanın önemi büyüktür. Bu doğrultuda 4 Ocak, 2017/Çarşamba günü okulumuzda “Değerler” konulu Veli Etkileşim Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Sinan Öz ve Eda Şahin tarafından yürütülen çalışmada, değerlerimize yönelik farkındalık geliştirmeyi amaçlayan etkinlikler yapılmış, toplumsal yaşantıların bireysel değerlerimize ve önceliklerimize olan etkisi  üzerine paylaşımlarda bulunulmuştur. Velilerin kendi hayatlarına dair örneklerle zenginleştirdiği veli etkileşim çalışmaları önümüzdeki dönem de devam edecektir.

Bu keyifli çalışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarda yine bir araya gelmeyi diliyoruz.