“Manşet, Pas, Smaç, ...!”

Öğrencilerimizin kaynaşması, hoşça zaman geçirmeleri ve akademik açıdan taşıdıkları yorgunlukları atabilmeleri adına düzenlediğimiz Hazırlık sınıfları arası  “voleybol turnuvamız” sona erdi.

Öğle aralarında oynanmasından dolayı bütün öğrencilerin ilgi göstermesiyle daha keyifli hal alan maçlar, çok çekişmeli bir şekilde geçti. Sınıflar arası voleybol turnuvamızda şampiyon olan Hazırlık-A sınıfı şampiyonluk madalyalarını alarak, mutluluklarını “pizza partisi”nde tüm sınıf arkadaşlarıyla kutladılar.

Turnuvada ilk 3’ e giren takımlarımız;

1. HAZIRLIK-A

2. HAZIRLIK-D

3. HAZIRLIK-F

Turnuvaya katılan ve arkadaşlarına destek olan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.