TAC Kız ve Erkek Tenis Takımlarımızdan Güzel Haberler!..

TAC’nin Kız ve Erkek Tenis Takımları geçtiğimiz hafta Bölge Şampiyonasında elde ettikleri “Birincilik”lerden sonra, okul sporlarındaki en üst kademe olan Türkiye Şampiyonasına katıldılar.

Kızlarda, 2. kez bu şampiyonada yer alan TAC sporcuları İlayda Söyümez – Elif Naz Akkaya – Selin Keşaf – Yaprak Uğurses – idil Bayık  - Eda Altuntaş ile mücadele ettiler.

Erkeklerde ise ilk defa Türkiye Şampiyonasına katılan takımda yer alan sporcu öğrencilerimiz: Emre İnal – Yüksel Yalçın – Bora Tezer ve Gazi Kaymak sporcu öğrencileri ile Türkiye Şampiyonasında mücadele ettiler.

Şampiyonanın sonunda; Kızlarda Türkiye 5.si; Erkeklerde ise Türkiye 9.su olarak bir başarıya daha imza attılar.

Önümüzdeki senelerde okullarına Türkiye Şampiyonluğu kupasını getirme hedefinde olan Genç Raketlerimiz, şampiyonanın bitmesi ile katılacakları  yeni turnuvalar ve antrenmanlarla önümüzdeki seneye hazırlanmaya devam ediyorlar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.