SEV Okulları Bilişim Teknolojileri Profesyonel Gelişim Eğitimi

SEV Okulları Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Bölümünün ikincisini düzenlediği Profesyonel Gelişim Eğitimi  1-2 Şubat tarihlerinde Tarsus’taki kampüsümüzde gerçekleşitirilmiştir. SEV Okulları’ndan tüm IT yönetici ve ekiplerinin bir araya geldiği bu etkinlikte, güncel teknolojiler ele alınmıştır. Aynı zamanda SEV Okulları teknolojik envanteri gözden geçirilmiştir. Çalıştayın birinci gününde Telcoset Firması Network Uzmanı Sayın Erol Mert, kablosuz ağ (Aruba/SSID/WLAN/Radio Management, Clearpass ve Airwave) konularıyla; ikinci gününde ise Çözümtek kurucusu Sayın Engin Çetinkaya sanal sunucu, sanal ağ, wmware konularıyla bizleri desteklemişlerdir. İki  gün boyunca ekibimiz hem bilgi ile donanmış hem de keyifli vakit geçirmiştir.

Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen ve büyük katkılarda bulunan Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Müdürü Sayın Burak Gencay’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.