TAC’nin Gezici Kütüphanesi, Kaleburcu’nda!

Tarsus Amerikan Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Gezici Kütüphane etkinliği kapsamında, 11.02.2017 tarihinde Kaleburcu İlkokulu’na anlamlı ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Öğrencilerimizi sevgi dolu bakışlarla karşılayan ev sahibi öğretmen ve öğrenciler, sınıflarına koşarak TAC öğrencilerinin o zevkli İngilizce derslerinden birini daha dinlemek üzere yerlerine oturup genç öğretmenlerini beklediler. TAC etkinlik öğrencileri de derse girip bu sevimli öğrencilere öğretmenlik yaptılar. Derste, İngilizce sayı sayma ve diyalog kurma gibi konulara değinildi. Daha sonra çocuklarla sohbet edildi. Ders sonrası okulun bahçesinde gezici kütüphane ile getirilen kitaplar okuma heyecanı ile bekleyen öğrencilere takdim edildi. Kitapların yanı sıra çocuklara kırmızı renkte frizbiler de dağıtıldı. Bahçede hep birlikte hoş bir zaman geçiren öğrenciler daha sonra otobüslerine binip buradan ayrıldılar. Etkinlikte öğrencilerimizi yalnız bırakmayan edebiyat öğretmenlerimiz Niyazi Pavlaz ve Şehnaz Tepebaşı’na çok teşekkür ederiz.