TAC Gezici Kütüphanesi Tarsus Yollarında!

Tarsus Amerikan Koleji Toplum Hizmetleri çalışmaları kapsamında ikinci yarıyılda da çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Gezici Kütüphane etkinliği kapsamında, 18.02.2017 tarihinde, Tarsus’un Kamberhüyüğü İlkokulu’nu ziyaret etti. Güneşli bir cumartesi sabahında, okul bahçesinde, kendilerini ziyaret edecek TAC’li ağbi ve ablalarını büyük bir heyecan içerisinde bekleyen ev sahibi küçük öğrenciler, aracımızı görür görmez yanımıza koştular. Hep birlikte sınıfa girip eğlenceli geçen İngilizce dersinden sonra okul bahçesine çıkıldı ve güneşli havada biraz top oynayarak biraz da sohbet ederek bu güzel havanın tadı çıkartıldı.  TAC etkinlik öğrencileri, okul bahçesinde gezici kütüphane ile getirdikleri kitapları okuma heyecanı ile bekleşen küçük kardeşlerine sundular. Bu güzel kitapların yanı sıra çocuklara kırmızı renkte frizbiler ve okul çantaları da dağıtıldı. Okul bahçesinde hep birlikte hoş bir zaman geçiren öğrenciler daha sonra otobüslerine binip “ama yine gelin, sizleri bekliyoruz” cümleleri eşliğinde okul bahçesinden ayrıldılar. Bu etkinlikte  öğrencilerimize eşlik eden Aktivite Koordinatörümüz Gülay DAMAR’a teşekkür ederiz.