Yatılı Kız Öğrencilerimiz İçel Sanat Kulübü’ndeydiler!..

Okulumuzun Hazırlık sınıfı yatılı kız öğrencileri, 21.02.2017/Salı günü, yatakhane gözetmenleri Ayşegül Butcher gözetiminde, İçel Sanat Kulübü’nde gösterimde olan “Ekümenepolis” isimle, plansız kentleşme ve demokrasi anlayışının sorgulandığı, 4 ödüllü bir belgesel izlemeye gittiler.

Film, izleyicilerini düşündürdüğü kadar aynı zamanda da aydınlatıcı bir etki bıraktı. Film sonrasında, Kulübe ait Olba Restoran, sürpriz yaparak, kız öğrencilerimizi hazırladıkları çok güzel bir yemek masasına davet ettiler. Aynı zamanda öğrencilerimizin tercihlerine uygun müzikler seçildikten sonra o müthiş yemekler yendi.

Yemekler, ortam ve müzik son derece keyifliydi. Kız öğrencilerimiz hem bilgilendiler hem de güzel bir atmosferde yemeklerini yiyip dans ettiler.