Alman & Fransız Yemek Kulübümüz Tarsus Hayvan Barınağı’ndaydılar!..

Okumuzun Alman&Fransız Yemek Kulübü, 1 Mart, 2017 tarihindeki kulüp saatinde, Tarsus Hayvan Barınağı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, kulüp öğretmenleri Anıl Baydar ve Ahu Tereci Dursun rehberliğinde hayvan barınağına gidip oradaki hayvanlar için, okulda geçen hafta pasta satışından elde ettikleri gelir ile, yiyecek alıp küçük dostlarına yardımda bulunmuşlardır.

Öğrencilerimiz hayvan sevgisini hatırlamak adına az bir süre için de olsa hayvanlarla zaman geçirme fırsatı elde etmişlerdir. Bu duyarlı davranışlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz!..