Fen Bilimleri Bilgi Yarışması Heyecanı

07 Mart, 2017 tarihinde dördüncüsünü düzenlediğimiz TAC Fen Bilimleri Bilgi Yarışması, 9. sınıf öğrencilerimizin yarışmacı olarak katılımıyla oldukça coşkulu anlara sahne oldu. Her sınıftan 3'er kişilik 5 grup arasında yapılan yarışma; katılımcıların Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarındaki bilgilerini zamana ve birbirlerine karşı yarışarak sergilemelerine olanak sağladı.

Yarışma süresince, öğrencilerin heyecanı ve gayreti oldukça etkileyiciydi. Son anlarına kadar çekişmeli geçen yarışmada ekstra soruların sorulmasıyla kazanan taraf 9-A sınıfının 3 kişilik hırslı ekibi oldu. Kazanan sınıfın temsilcileri olarak yarışan öğrencilerimiz Merve Bostan, Ata Ediz ve Kaan Yılmaz, sizleri bir kez daha tebrik ediyoruz. 9-A, 9-B, 9-C, 9-D ve 9-E sınıfları öğrenci ve öğretmenlerinin de izleyici olarak katıldığı yarışmada, seyircilerin de en az yarışmacılar kadar heyecanlı ve coşkulu olduklarını görmek yarışmanın keyfini daha da artırdı.

Bilginin keyifle, heyecanla ve tatlı bir rekabetle sergilendiği böylesine bir atmosferin içinde yer almak için bir sonraki bilgi yarışmasının çabucak gelmesini dilemek düşüyor bizlere de.

Yeni yarışmalar hazırlansın, iyi olan kazansın!