Okçulukta Hedefler Şaşmadı!

25-26 Mart, 2017 tarihleri arasında yapılan okullar arası Mersin Okçuluk Turnuvası’nda, okulumuz hazırlık sınıfı öğrencisi Aybüke Beyza KOÇ, Olimpik Yay Genç Bayanlar kategorisinde İl 2.si; 9. sınıf öğrencimiz Zeynep CAN Makaralı Yay Genç Bayanlar kategorisinde İl 2.si; 11. sınıf öğrencimiz Ali Alp DİNÇER de Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde İl 3.sü olarak, 5-6 ve 7 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan okullar arası Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda okulumuzu temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Gençlerimize başarılar diliyor, Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.