TARSUS AMERİKAN KOLEJİ MİZAH GÜNLERİ

28-29 MART, 2017

Tarsus Amerikan Koleji, “Mizah Günleri” Karikatür Atölye Çalışması ve ardından da Stickler’ın önünde açılan açık hava karikatür sergisi ile başladı.

TAC Okul Aile Birliği Başkanı, Prof. Dr. Halis Dokgöz’ün değerli girişimleri ile okulumuz Görsel Sanatlar atölyesinde gerçekleşen Karikatür Atölyesi, Sanat ve Tasarım Öğretmenimiz Tülay Okan’ın karikatüre ilgi duyan öğrencilerimizi belirlemesi ve ön hazırlığından sonra okulumuza gelen Veteriner Hekim İ. Serdar Sayar’ın öğrencilerimizi yüreklendiren anlatımları ile harika çalışmalara dönüştü.

Atölye çalışmasının ardından İ. Serdar Sayar’ın okulumuz için özel olarak seçip getirdiği uluslararası ödül alan karikatürleri ve öğrencilerimizin atölye çalışması sırasında çizdikleri karikatürler okulumuzun doğal sergi salonunda izlenime sunuldu.

Sanatın hayata renk ve güzellikler kattığı duygusunun güzelliği ile günümüz böylece güzelleşti. Ayrıca bu güzelliği geleceğe bulaştırmak üzere tohumlar da atıldı.

Bu güzel etkinliğe duydukları heyecan ve katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Başkanımız Prof. Dr. Halis Dokgöz’e, Veteriner Hekim İ. Serdar Sayar’a, Sanat ve Tasarım Öğretmenimiz Tülay Okan ve bu etkinliğin gerçekleşmesi için tüm ayrıntıları titizlikle hazırlayıp takip eden Aktivite Koordinatörümüz Gülay Damar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.