Asla Unutmayacağız!..

16 Mart, 2017/Perşembe günü, Sosyal Bilimler Bölümümüz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı, Oditoryumda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın sunuculuğu öğrencilerimiz Ece Ejder ve Güney Menteş tarafından yapıldı. Program; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bağımsızlığımız, huzurumuz, bayrağımız ve vatanımız için gözünü bile kırpmadan canını veren tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın coşkuyla okunması ile başladı. Müdür Yardımcımız Sheila Salim’in duygu yüklü konuşmasından sonra öğrencilerimizin hazırlamış olduğu başarılı bir oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemine uygun olarak yapılan canlandırma izleyicileri savaş yıllarına götürdü.

Programın kapanışı ise 10. sınıf öğrencimiz Tibet Kurt’un seslendirdiği ve salonda bulunan tüm öğrencilerimizin eşlik ettiği “Yiğidim Aslanım” türküsü ile yapıldı.

Milletimiz ve vatanımız için mücadele veren aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız!