Tarsus Amerikan Koleji’nde Ulusal Kütüphane Haftasi Etkinlikleri

53. Ulusal Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden “Biz de Okuyoruz, Tahmin Et Kimiz?” yarışmasında kitapların arkasına saklanarak poz veren öğretmenlerini eksiksiz bilerek hediye çeki kazanan 11-C IB FM öğrencimiz Ilgaz Baykal oldu.

Ilgaz Baykal, kazandığı kırtasiye hediye çekini Tarsus’un köy ilkokullarında öğrenim çocuklar için okul olarak başlatılan “1 Kalem + 1 Defter” kampanyasına bağışlayarak sosyal sorumluluklarının farkında, bilinçli ve duyarlı bir öğrenci olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Kendisini örnek davranışından dolayı tekrar tebrik ediyoruz.

Bu doğrultuda, Kütüphane Haftası kutlamaları için okulumuzca planlanan çeşitli etkinlikler devam edecek olup okumanın insan yaşamındaki önemi ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık yaratmak amaçlanmaktadır.