TAC’de Skit Day/Night Tohumları

31 Mart, 2017 tarihinde, TAC I. Mizah Günleri kapsamında, TAC’nin eski yıllarını hatırlatacak bir program düzenlendi. Bu programın amacı; okulumuzun unutulmaya yüz tutan Skit Day/Night geleneğini canlandırma adına bir çalışma gerçekleştirildi. Program, Mimesis Kulübü üyeleri tarafından hazırlanan bir gösteri ile başladı. Sahnelenen bu gösteri iki kardeş arasındaki bir kukla oyunu düellosuyla ilgiliydi. En sonda beliren ve düellonun bitmesini sağlayan oyuncu da seyirciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bu gösteriden sonra, TAC’02 Alp Erdem’in hazırladığı eskiden düzenlenen Skit Day/Night’lardan görüntülerin olduğu bir video izlendi. Ardından, TAC’78 Dr. Ali Cerrahoğlu, TAC’82 Mustafa Özünlü, TAC’90 Ünsal Bayboğan ve TAC’95 Çetin Çakmak kendi dönemlerindeki Skit Day/Night’lardan özlemle bahsedip anılarını paylaştılar. Bu geleneğin devam etmesi hakkındaki dileklerini dile getirdiler. TAC Mezunlar Derneği Başkanı TAC’78 Dr. Ali Cerrahoğlu ve Okul Müdürümüz TAC’87 Günseli Yüksel de programa karşı duydukları heyecanlarını ve desteklerini belirterek büyük manevi katkıda bulundular. Geleneğin devam edilmesi talebinin sıklıkla tekrarlanarak bitirilen bu güzel geleneğin başlatılarak bu programın amacına ulaşmış olması umuluyor.

Yazan: Gülümser Aslı KÜTÜK/Hazırlık