Üniversite Tercih Günleri - Mersin

21  Nisan, 2017 tarihinde, Mersin Yenişehir  Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirilen “Üniversite Tercih Günleri” etkinliğine bir grup 11. sınıf öğrencisi, Psikolojik Danışman Özlem ALGAN gözetmenliğinde katılmışlardır.

Türkiye genelinden 50 devlet ve vakıf üniversitesinin stant açarak katılım gösterdiği etkinlikte öğrencilerimiz üniversiteler, yükseköğrenim programları hakkında bilgi elde edinmenin yanı sıra ilgi duydukları mesleklerle ilgili sorularını, uzmanlara yöneltme şansı da elde ettiler.