SEV Amerikan okulları arasında düzenlenen ve 2 yılda bir gerçekleşen geleneksel Fen Fuarına bu sene 15-16 Mayıs tarihlerinde Üsküdar Amerikan Koleji ev sahipliği yaptı. Biz de Tarsus Amerikan Koleji olarak Fizik, Kimya ve Biyoloji alanlarında toplam 9 projeyle okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettik. 4 kardeş okuldan 36 öğrencinin katıldığı ve 2 gün boyunca süren fuarda, özenle hazırlanmış projeler arasından 6 farklı kategoride toplam 6 ödül almaya hak kazandık. Fuarda görev alan öğrencilerimize ve katkıda bulunan bölüm öğretmenlerimize çabalarından dolayı çok teşekkür ediyor ve başarılarını kutluyoruz.  Fuara katılan diğer okullarımızı da tebrik ediyor ve ev sahibi Üsküdar Amerikan Koleji öğretmen ve öğrencilerine hazırladıkları mükemmel program ve misafirperverlikleri için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Fuara katılan öğrencilerimiz ve aldıkları ödüller

--En Orijinal Proje Ödülü:

Melisa Yılmaz/ Kimya/ Nişasta Bazlı Doğal Yapıştırıcı

--Hayatla Bağlantısı En İyi Proje:

Yağmur İlba - Mert Karanfil/Kimya/ Anti bakteriyel ve Biyobozunur Ambalaj

Mehmet Can Erel/ Biyoloji/ Rüzgâr Tribünleri