Tiyatro Festivalindeydik!

SEV Amerikan Liseleri Sahne Sanatları Festivali (TYTF), 28-29 Nisan tarihlerinde İzmir Amerikan Koleji’nde gerçekleştirilmiş; etkinliğe Tarsus Amerikan Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi, Sev Amerikan Lisesi ve İzmir Amerikan Koleji Türkçe Tiyatro ve ISTA Kulübü öğrencileri katılmıştır. Okulumuz Türkçe Tiyatro Kulübü sorumlu öğretmenleri Önder Şit ve Mikail İncir eşliğinde festivale dâhil olan Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, “Yedi Kocalı Hürmüz” adlı oyunu orada da sahnelemiştir. İki gün boyunca tiyatro gösterileri sergileyen, atölye çalışmalarına katılan, öğrenen, eğlenen ve paylaşan öğrenciler, “rekabetten uzak ve yarışmadan” bir arada olmayı başarmış ve dönüt temelli kendini geliştirme eylemine odaklandılar. Faydalı ve keyifli festivalin her sene devam ederek geleneksel hâle gelmesini diliyoruz. Tiyatro perdesi hiç kapanmasın!