TÜBİTAK – Genç Mühendisler Tasarım Yarışması

4 Mayıs, 2017 tarihinde, TÜBİTAK bünyesinde Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi'nde düzenlenen I. Genç Mühendisler Tasarım Yarışması'na 10. sınıf öğrencilerimizden Ber Naci Gülalp ve Murat Sun Fizik Öğretmenimiz Funda Karaosmanoğlu’nun danışmanlığında, bireysel olarak yaptıkları iki faklı projeyle katılmışlardır. Fen (Fizik), Teknoloji, Matematik ve Mühendislik (STEM) odaklı projeleriyle çok heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmada öğrencilerimizden Murat Sun üçüncü olmuş ve “Drone” ile ödüllendirilmiştir. Bu yarışmada yer alan her iki öğrencimizi de gösterdikleri gayretlerinden, yaratıcılıklarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Bilime, araştırmaya ve üretmeye olan isteklerinin ivmeli bir şekilde artmasını dileriz.