Stickler Cup Turnuvası

13-14 Mayıs tarihlerinde, Tarsus Amerikan Koleji Kampüsünde, 4.sü düzenlenen Stickler Cup Turnuvası zevkli müsabakaların, rekabetin ve yarışmaların yaşandığı, dostluğun ön plana çıktığı renkli görüntülere sahne oldu.

8 Erkek Basketbol Takımı ve 4 Kız Voleybol Takımının katıldığı turnuvada, basketbol müsabakalarının şampiyonu Adana Gündoğdu Koleji olurken voleybolda Özel Üsküdar SEV Ortaokulu şampiyon oldu.

Turnuva sonunda, katılan tüm okullarımızın antrenörleri tarafından belirlenen, “en iyiler ödüller” de aşağıdaki şekilde sahiplerini buldu.

Turnuvada yer alan tüm öğrenci ve öğretmenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TURNUVAYA KATILAN OKULLAR:

1. OSMANİYE DOĞA KOLEJİ
  2. MERSİN GELİŞİM OKULLARI
  3. ADANA GÜNDOĞDU KOLEJİ
  4. ÖZEL İZMİR SEV ORTAOKULU
  5. TARSUS ÇUKUROVA KAMPÜS OKULLARI
  6. MEKTEBİM BİLFEN ÇUKUROVA
  7. MERSİN PİRİREİS ORTAOKULU
  8. ÖZEL TARSUS SEV ORTAOKULU
  9. ÖZEL TOROS KOLEJİ
  10. ÖZEL ÜSKÜDAR SEV ORTAOKULU

BASKETBOL:

EN İYİ GUARD                                                                    Can Demirel (İzmir SEV)

EN İYİ FORVET                                                                   Batuhan KAZAN (Kampüs Koleji)

EN İYİ PİVOT                                                                      Ulaş MENGÜ (Adana Bilfen Koleji)

SAYI KRALI                                                                          Göktuğ Efe GÜCOĞLU (Üsküdar SEV)

MVP                                                                                      Göktuğ Efe GÜCOĞLU (Üsküdar SEV)

YETENEK YARIŞMASI BİRİNCİSİ                                  Can DEMİREL (İzmir SEV)

VOLEYBOL:

EN İYİ SMAÇÖR                                                                 Ece TURHAL ( Üsküdar SEV)

EN İYİ PASÖR                                                                     Nilsu AYDOĞAN (Tarsus SEV)

EN İYİ LİBERO                                                                     Pınar GÜNEĞİ ( Piri Reis Ortaokulu)

MVP                                                                                      İklimya DEMİR (Adana Gündoğdu Koleji)

Düzenlemiş olduğumuz turnuvaya katılan tüm Okullarımıza, Voleybol ve Basketbol İl Temsilciliklerimize ve AMAÇ Turizm’e katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.