Yatılı Öğrencilerimizin Kayseri ve Kapadokya Gezileri

Hem keyifli vakit geçirmek suretiyle doyasıya eğlenmek hem de ülkemizin nadide yerlerinden olan Kayseri ve Kapadokya yöresinin coğrafi özelliklerini yerinde görüp inceleyerek öğrenmek amacı ile hafta sonunda yatılı öğrencilerimiz yatılı sorumlu öğretmenlerimizin rehberliğinde Kayseri oradan da Kapadokya'yı gezmek amacıyla yola çıktılar. Bu gezinin birinci gününde; Erciyes kayak merkezine giden öğrencilerimiz, geceyi Avanos'a geçirdiler. Programın geri kalan kısmında ise Kapadokya yöresini gezdiler.

Yatılı öğrencilerimiz, TAC’nin birlikte eğlenen ayrıcalıklı bir grubu olarak kendilerini bir araya getiren geziyi minnettar bir şekilde tamamladılar.