Bilgi Yarışması Heyecanı!

Sosyal Bilimler ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinin birlikte düzenlediği “10. Sınıflar Bilgi Yarışması” 28 Mart, 2017 tarihinde gerçekleştirildi. İki bölümden oluşan yarışmanın İlk bölümünde öğrencilerimiz genel kültür, edebiyat, tarih ve coğrafya soruları ile terledi. Bu kıyasıya mücadelede yüzü gülen ve finale çıkan takımlar 10-B ve 10-D oldu. Final bölümünde finalist iki takım ve izleyiciler, okulumuzla ilgili tahmin sorularıyla keyifli anlar yaşadı. Tahmin sorularının sonucunda 10-B takımı yarışmayı kazandı. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Önder Şit ve Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Nail Baran takdim ettiler. Öğrencilerimiz düzenlenen yarışma sayesinde hem eğlenip hem öğrenmiş oldular.  Bu güzel yarışmanın devamını diliyoruz!