TAC 2017 Mezuniyet Töreni Coşkusu!..

Tarsus Amerikan Koleji’nin 2017 dönemi mezunları, 2 Haziran’da düzenlenen güzel bir törenle keplerini giyip diplomalarını aldılar.

TAC’nin eşsiz kampüsünde düzenlenen törene SEV Vakfı yöneticileri, TAC Mezunlar Derneği, TAC idarecileri, öğretmenleri, velileri katıldı.

Bu yılki Mezuniyet Töreninin Konuk Konuşmacısı TAC 2000 Dönemi Mezunu, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur oldu. Yapılan konuşmaların ardından okul birincisi Erez Büyükyılmaz, ikincisi Kerem Dilaver Kurt ve üçüncü Denizcan Bolat’a sertifikalarının takdiminin ardından; okulumuzun en önde gelen ödüllerinden olan Dr. Ertan Dumanlı Örnek Öğrenci Ödülü, 11. sınıflardan seçilen IB programı öğrencisi Onur Ay’a SEV Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur tarafından takdim edildi. Öğrenci Birliğinin devir-teslim töreninin ardından 12. sınıf öğrencileri mezuniyet sertifikalarını alıp tarihi Stickler binasının merdivenlerinden keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar ve yaşattılar.

Tüm mezunlarımızı kutluyor ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.