TAC 2017-2018 Öğrenci Kulüpleri Seçimleri Coşkuyla Gerçekleştirildi!..

Tarsus Amerikan Koleji’nin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının kulüp seçimleri bu yıl oldukça yoğun, heyecanlı ve renkli bir şekilde gerçekleştirildi.

Bu yıl öğrencilerimize ECHO, TAC Bandosu, dans, resim, moda tasarımı, bilim kulüpleri, spor, tiyatro, münazara, MUN, Avrupa Gençlik Parlamentosu, el sanatları, makers gibi çeşitli alanlarda olmak üzere toplam 49 kulüp seçeneği sunuldu.

Okulumuzun eşsiz güzellikteki bahçesinde kulüp öğretmenlerimiz ve eğitmenlerimiz kulüp tanıtımlarını yarak kulüp seçecek öğrencilerimize kulüpleri ile ilgili bilgiler aktardılar. Öğrencilerimiz bu tanıtım sunumları sonrasında kendilerine verilen Kulüp Seçim Formlarını doldurdular. Bu sırada öğretmen ve öğrencilerimizin coşkuları ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Oldukça zengin bir kulüp seçeneği ile karşı karşıya kalan öğrencilerimiz, doğrusu, seçim yapmakta zorlandılar.

TAC Aktivite Koordinatörü olarak, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı ve verimli bir yıl diliyorum.

Gülay DAMAR

TAC Aktivite Koordinatörü