TARSUS AMERİKAN KOLEJİNDEN 18 Mart Çanakkale Zaferi Anısına Görsel Şölen

Beden Eğitimi Bölümünün katkılarıyla hazırlanan’18 Mart Çanakkale Zaferinin Tiyatral Danslı Anlatımı’ gösterisi öğrencilerimiz tarafından sahnelendi.

Çanakkale ruhunun muhteşem bir sanatsal anlatımla sahnelendiği gösteri, salonu dolduran izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Savaş yıllarında Anadolu’nun her yöresinden koparak vatanın kurtuluşu için mücadeleye/Çanakkale’ye bir daha dönmemek üzere koşan Türk halkının özverisinin sahnelendiği gösteri, izleyicilerden tam not aldı.

Bu muhteşem gösterinin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emeğinize sağlık gençler!