Çukurova’nın Altın Raketi

9. Sınıf Öğrencimiz Emir Şendoğan

Teniste Tarih Yazdı!..

9. sınıf öğrencimiz, milli raket Emir Şendoğan, teniste rekora koşuyor. 16 yaşındaki milli tenisçi Emir Şendoğan, Ağustos-Eyül aylarında katıldığı üç turnuvadan da şampiyon çıkarak, Gençler Tenis tarihinde ulaşılması güç rekorlara imza attı.

Milli raket, 9. sınıf öğrencimiz Emir Şendoğan, 12-16 Ağustos tarihlerinde Beyrut’ta yapılan 18 yaş altı Uluslararası Tenis Fedarasyonu’nun düzenlediği ITF Juniors Turnuvası’nda rakiplerini set vermeden geçerek şampiyon oldu. Ardından 28 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde de Tahran/İran’da düzenlenen ITF Juniors Turnuvası’nda da üstün bir performans göstererek şampiyonluk kupasını aldı. Adana Atlıspor&İliescu Tenis Akademisi’nin 16 yaşındaki milli raketi Şendoğan, son olarak 11-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da Tenis Federasyonu tarafından gerçekleştirilen U16 Türkiye Şampiyonası’nda da bütün rakiplerini eleyerek 16 Yaş  Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Böylelikle Emir Şendoğan, üst üste üç turnuvadan da şampiyon çıkarak kırılması güç bir rekorun sahibi oldu.

Öğrencimizi kutlar, yüksek başarılarının devamını dileriz!..