TAC Okul Aile Birliği Seçimi

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılının Okul Aile Birliği seçimi 28 Eylül, 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Seçimler sonucunda; TAC Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu listesi şu şekilde belirlenmiştir:

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Disiplin Komitesi:

Ramazan Dinçer

şeklinde belirlenmiştir.

TAC Yönetim Kurulu üyeleri, katkı veren ve katılımda bulunan tüm velilerimize teşekkür ettiklerini; okulumuz, velilerimiz ve çocuklarımızla işbirliği içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirmeyi umduklarını; sağlıklı, başarılı ve keyifli bir eğitim ve öğretim yılı dilediklerini belirtmişlerdir.