Veli Oryantasyonları Tamamlandı

Tarsus Amerikan Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte hazırlıktan on ikinci sınıfa dek süren veli-öğretmen oryantasyonları gerçekleştirildi.

Her sene olduğu gibi, bu sene de, öğretmen-öğrenci-veli döngüsünün eksiksiz ve nitelikli bir biçimde gelişmesine vesile olan etkinlik, 11-15 Eylül haftasında hayat buldu. “Stickler Oditoryum”daki tanıtım toplantılarında, Okul Müdürümüz Günseli Yüksel ve Başdanışmanımız Andrew Leathwood’un açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikler; seviye müdür yardımcılarının ve ilgili akademik müdür yardımcılarının velilerimizi bilgilendirmeleriyle devam etti.

Etkinliğin ikinci kısmında; okul bahçesinde kendilerini bekleyen alan öğretmenleriyle tanışan velilerimiz hem öğretmenleri yakından tanıma hem de derse dair içerik ve beklentileri öğrenme fırsatını elde ettiler.