Fiziksel Ölçüm Testlerinde Yeni Rekorlar Kırıldı!

Okulumuz Beden Eğitimi Bölümü olarak, okulumuza bu yıl başlayan Hazırlık sınıfı öğrencilerimize Fiziksel Ölçüm Testlerimizi uyguladık. Böylece, sporun çeşitli alanlarında yeteneği olan öğrencilerimizi keşfetmenin mutluluğunu Beden Eğitimi Öğretmenleri olarak bir kez daha yaşadık.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Beden Eğitimi dersinde, sporun değişik alanlarında kendilerini keşfetme fırsatı elde ederken, ders boyunca hem eğlendiler hem de hangi sporlarda yetenekli olduklarını ortaya koyabilmek adına çalışmalar yaptılar.

Büyük çekişmelerin yaşandığı ve öğrencilerimizin kendilerini keşfettiği bu anlar görülmeye değerdi.

Dereceye giren öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK SINIFLARI FİZİKSEL ÖLÇÜM TEST SONUÇLARI:

20 Metre Koşu Testi:

HALUK BULUT (H-D) 3.36

GÜNEŞ DOĞAN (H-A) 3.90

Durarak Uzun Atlama Testi:

HALUK BULUT (H-D) 2.38

GÜNEŞ DOĞAN (H-A) 1.78

2 kg. Sağlık Topu Atma:

CELAL YENGÜNER (H-F) 8.35 cm.

İLKE SU SARP (H-C) 5.37 cm.

Mekik Koşusu Testi:

EFE MURTEZA (H-F) 114 tur