2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Tarsus ZİÇEV Ziyareti

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in Tarsus şubesinde eğitim alan öğrencilere yönelik destek çalışmaları, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında değişik çalışmalarla gerçekleştirilebilmek amacıyla yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ziyareti gerçekleştirildi.

4 Ekim tarihinde, Okul Psikolojik Danışmanları Özlem Algan ve Suna Babalıklı’nın yanı sıra Aktivite Koordinatörü Gülay Damar’ın da katıldığı ziyarette, geçen yıl Tarsus ZİÇEV’de destek gören çocuklar için alınan eğitim malzemeleri hediye edildi. 10. sınıf Akran Rehberlerinden Ulaş Kaygısız, Ege Yüceel, Mina Yenice, Zeynep Salihoğlu ve Nehir Gizir de bu Vakıf’ta eğitim gören öğrencilerle zaman geçirerek, onlarla sohbet etme şansını elde ettiler.

Tarsus ZİÇEV yetkilileri ile yapılan görüşmede; okulumuzun bu yıl ZİÇEV için ne tür çalışmalar yürütmeyi planladığı paylaşıldı.